Hjørring Kommune hylder fritids- og foreningslivet ved prisuddeling

Foto: Hjørring Kommune. Fritids- og Idrætsprisen 2022
dato

Der var feststemning på Vendelbohus i Hjørring torsdag aften, hvor foreningslivets dygtige lokale sportsfolk, foreninger og engagerede frivillige modtog fritids- og idrætspriser og blev hædret for deres præstationer.

- I Hjørring Kommune ønsker vi at anerkende og hylde de sportsfolk, ildsjæle og foreninger, der har gjort en særlig indsats inden for fritidsområdet det forgangne år. Det gør vi med en prisuddeling, som også er en lejlighed til at få sagt tak for indsatsen til de mange sportsudøvere og frivillige. Jeg glæder mig hvert år utrolig meget til denne festlige aften, selvom vi kan ikke hylde vores forbilledlige sportshelte nok.

- Idræts- og foreningslivet er med til at styrke og værne om fællesskabet i vores kommune og rækker langt ind i både børn, unge og voksnes hverdag. Idræts- og foreningslivet gavner på så mange forskellige områder, men vi må ikke glemme at idræts- og foreningslivet har en værdi i sig selv, og at der er utroligt mange borgere, der bidrager til denne værdi, siger formanden for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Mathias Holger Nielsen.

I alt blev der uddelt fem priser til 72 idrætsudøvere, ungledere, foreningsledere og foreninger i Hjørring Kommune, som har markeret sig med store sportslige bedrifter i året 2022.

De fem forskellige priser er:

  • Idrætsprisen 2022
  • Prisen for særligt bemærkelsesværdige idrætspræstationer 2022 
  • Unglederprisen 2022
  • Foreningslederprisen 2022
  • Hjørring Kommunes Foreningspris 2022

Alle prismodtagerne blev kaldt op på scenen, hvor borgmester Søren Smalbro, formanden for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Mathias Holger Nielsen og DGI Nordjyllands formand Benny Hansen overrakte pokaler og diplomer. Det var DJ Rottefar, som stod for musikken.

Der var 10 modtagere af Prisen for særligt bemærkelsesværdige idrætspræstationer.

Alberte Vestergaard og Emil Nørlev fra Vrå-Børglum Idrætsforening fik overrakt Unglederprisen.

Foreningslederprisen 2022 gik til Kim Houen fra Quendi - Hjørring Rollespilsforening.

Vrå Gymnastikforening modtog Hjørring Kommunes Foreningspris 2022 og udover hæderen en check på 5000 kr.

Kilde: Hjørring Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.