Talentfuld Fortuna-spiller flytter til Everton

Foto: Jess M. Madsen. Fortunas stortalent har indgået en toårig aftale med Liverpoolklubben Everton, og det er her, hun skal begå sig i den næste tid.
Profilbillede
dato

Når 18-årige Karoline Olesen går på banen efter en velfortjent sommerferie, bliver det i England. 

Fortunas stortalent har indgået en toårig aftale med Liverpoolklubben Everton, og det er her, hun skal begå sig i den næste tid.

Karoline Olesen debuterede på Fortunas hold i Gjensidige kvindeliga den 7. august 2021 på Ceres Park i Århus, og det blev til en scoring i debutkampen.

Karoline er fra Alslev i det sydlige Jylland. Hun kom - via Varde IF - til Dana Cup Academy i Hjørring.

Hendes talent var åbenlyst, det blev plejet, og der gik ikke lang tid, inden hun pressede sig på til ligaholdet, hvor det blev til 55 kampe.

Samtidig har Karoline Olesen en karriere, der tæller 30 landskampe på U16, U17 og U19.

Selv om Karoline rejser over på den anden side af Nordsøen, kommer hun til at befinde sig i forholdsvis trygge omgivelser.

Træneren i Everton, Brian Sørensen, kender Karoline fra årene i Fortuna.

Når hun spiller sig ind på holdet i Everton, møder en tidligere Fortuna-spiller, landsholdsspilleren Karen Holmgaard.

Everton, der sluttede seneste sæson på den engelske kvindeligas 6. plads, tæller yderligere tre danske landsholdsspillere – Nicoline Sørensen, Kathrine Veje og Rikke Sevecke.

Samtidig finder hun en anden tidligere holdkammerat Sofie Lundgaard i naboklubben Liverpool K.

I Fortuna ønsker man, selv om man gerne havde beholdt stortalentet yderligere et par år, Karoline Olesen al mulig held og lykke med den fortsatte karriere.

Kilde: Fortuna Hjørring
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.