Skøn naturejendom beliggende lidt udenfor Tårs

Græsdalvej 34, 9830 Tårs
dato

Adresse: Græsdalvej 34, 9830 Tårs.
Pris: 2.495.000

Se boligen her

Midt ude i den smukkeste natur finder du denne skønne natur-ejendom, med et væld af anvendelsesmuligheder.

Stuehuset er med et samlet boligareal på 185 m² fordelt på stueplan og 1. sal et godt bud på din næste bolig. En smuk bolig med nyere tag og charmerende kvist.

I stueplan kommer du ind i stort bryggers med store klinker i granitlook, her er der fin plads til vaskemaskine mv. og det er også her du finder trappen op til 1. sal. Bag bryggerset er der et fint depotrum / spisekammer. og i forlængelse af bryggerset er husets badeværelse med stort brusehjørne og skabselementer i hvid højglans, smukke grå klinker og spot i loftet.

Fra bryggers er der direkte adgang til det store lyse køkken alrum hvor skabselementer ligesom på badeværelset er i hvid højglans, hvidevarer er i stål, hvilket matcher de store grå klinker.


En charmerende karnap med dobbelt fløjet døre giver et smukt lysindfald. Fra køkkenet er der indgang via dobbelt fløjet fransk dør til den store stue. Her er der plads til flere hyggekroge og stort spisebord.

1. sal rummer 3 gode værelser og stort soveværelse. Alle 4 værelser har indbyggede skabe og det sydvendte værelse har udgang til svalegang.

Repos, der forbinder alle værelser + et mindre depotrum, har fin plads til at etablere fx kontor eller syrum hvor der er godt lysindfald fra kvistvinduerne.


Ude finder du skøn have med frugttræer, drivhus og en stor garage på 82 m² med tilhørende redskabsrum.

Udhuse som rummer to maskinhuse - disse er bygget sammen og er på henholdsvis 131 m² og 273 m². og her vil den mindre håndværksmester også have mulighed for at drive erhverv eller fritidsmekanikeren have mulighed for at opstille lift, da der er fin lofthøjde og god port.

Det vil også være muligt at have mindre dyrehold - heste - får- fedekvæg etc. da der er gode græsnings forhold på ejendommen. Ejendommen opvarmes med flisefyr.

Ejendommen er omkranset af marker bla. med poppeltræer og der produceres årligt knap 300 ton flis fra de omkringliggende marker - så man kan være selvforsynende med brændsel og samtidig have mulighed for salg af flis til f.eks. biogasPå ejendommen er der gode muligheder for jagt og dagligt ser man både krondyr, rådyr og dådyr og med egen sø har man også mulighed for at nyde roen med fiskestangen i hånden eller nyde synes af harer og fasaner på engen.

Så søger du en ejendom i pragtfuld natur og roligt beliggende, har du virkelig et godt bud her og samtidig er der kun 300 meter til bus til Tårs.

Boligens areal: 185 m2
Værelser: 4
Grundareal: 87481 m2
Ejerudgift i måneden: 1.929

Kilde: ESTATE BOLIGMÆGLEREN TÅRS