Selvforsyningsdrøm til salg - inklusive velholdt bolig med kæmpe have

dato

Adresse: Hjabelundvej 176 9740 Jerslev J
Pris: 1.895.000

Se boligen her

Midt i den fantastiske vendsysselske natur ligger denne særdeles fine lystejendom - omgivet af økologiske marker, egen skov, stor have med alverdens muligheder og med udsigt ud over egen lille sø.

Her kan I udleve drømmen om selvforsyning, dyrehold og ikke mindst nyde en hverdag med græs mellem tæerne og plads til store og små projekter.

Den vinkelbyggede ejendom rummer ikke færre end 251 m² bolig fordelt på to etager. Fra entreen kommer I direkte ind i husets hjerte - et skønt midtpunkt og det sted, man naturligt samles: et stort, dejligt alrum med et smukt Montana-køkken med elementer i bøg, lyse stenbordplader og hvidt loft med synlige bjælker og indbyggede spotlys.

Fra entreen er der også adgang til et flot, stort badeværelse med muret brusekabine og badekar på løvefødder. I åben forbindelse til alrummet ligger den lyse, rummelige stue med plankegulv, direkte adgang til haven og masser af lys fra alle de charmerende vinduer, der vender ud mod husets haver.


Der er desuden gulvvarme i både stue, alrum og badeværelse. Via den hvide kvartsvingstrappe med gode brede trin kommer I op til førstesalen med hele fire værelser og en stor repos med loft til kip, som ville kunne bruges til mange ting - kontor, gæsteværelse, TV-stue eller noget helt fjerde - samt et helt nyt badeværelse med brusekabine.

I får en fantastisk udsigt gennem de flotte, unikke vinduespartier og i øvrigt nye vinduer på hele overetagen. Boligen byder derudover på et godt vaskerum med stor skabsvæg med glidlåger og plads til vaskemaskine og tørretumbler samt et veldisponeret bryggers med rum til det hele.

Udhuset byder på masser af muligheder til hobbyprojekter, dyr og maskiner med stald, høloft og fine hestebokse plus løsdrift. I det fri er der blandt andet plantet 1 ha med popler og en ½ ha med sitkagran, mens den store baghave er indrammet af pilehegn.


Med til ejendommen hører desuden godt 3 ha jord - der er et rigt dyreliv på stedet, fine jagtmuligheder og naturligvis både plads til omfattende selvforsyningsprojekter med allerede anlagt køkkenhave, højbede og polytunnel samt dyrehold på de omkringliggende arealer: høns, gæs, ænder, får, grise, heste eller køer? Alt er muligt.

I får også et væld af frugttræer og forskellige bærbuske. Til de langsomme dage er der mange hyggelige kroge med naturlige læhegn, hængekøjemuligheder, sandkasseleg og fodboldbaner foruden stor terrasse med pergola i baghaven og mindre terrasse foran huset, perfekt til morgenkaffen.

Huset ligger isoleret og idyllisk i fred og ro for enden af egen grusvej.

Øvrigt om boligen: 

- Ny luft til vand varmepumpe. 
- Nyere vinduer 1.sal. 
- Stort lyst alrum og to badeværelser. 
- Oplagt til selvforsyning og dyrehold. 
- Hestebokse, to terrasser og god plads.

Boligens areal: 251m2
Værelser: 4
Grundareal: 33100m2
Ejerudgift i måneden: 1.690

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: ESTATE BOLIGMÆGLEREN TÅRS