Rigtig skøn villa med central beliggenhed i Østervrå

Bredgade 11 9750 Østervrå
dato

Adresse: Bredgade 11 9750 Østervrå
Pris: 795.000

Se boligen her

Meget centralt i Østervrå ligger denne gulstensvilla fra 1969.

Villaen rummer stort bryggers med elementer i lys ask, herfra adgang til dobbelt garage. Desuden også adgang til fordelingsgang, der binder stort set alle husets rum sammen.

Stort soveværelse med parket gulv og skabsvæg med skydelåger. 2 gode børneværelser - det ene med parketgulv og det andet med gulvtæppe - i begge værelser skabsvæg med skydelåger.

Badeværelse med sort arrangement med dobbelt vask og muret brusehjørne. Stort køkken med hvide elementer m. mahogni kanter, i køkkenet er der plads til spisebord. Endelig rummer villaen stor vinkelstue med parketgulv og hvidmalet rustikloft.


Der er fra stuen udgang til vestvendt terrasse. Der er nyere rustikloft i hele huset, på nær stue.

Mellem bryggers og garage er der BD 30 branddør. Fra garagen - med ledhejs port med el. Der er nedgang til kælder på 63 m², som rummer 2 gode disponible rum, fine til opbevaring. Der er fra det ene af de to rum udgang til haven. I kælderen er der solcelleblæser.

Skøn have med stor terrasse, lille vægdrivhus og en del frugttræer - victoriablommer og forskellige æbletræer, blandt andet Inge Marie, Fillippa, Elstar og paradisæbler. Foran huset er der flisebelægning.


Taget er malet i 2013. Der er 63 m² underetage med gode disponible rum. Og for at gøre det hele endnu bedre, har Bredgade 11 netop fået ny pris.

Her er lige huset til jer som søger en bolig med central beliggenhed i Østervrå by og med rigtig fin plads til familien.

Boligens areal: 128 m2
Værelser: 3
Grundareal: 896 m2
Ejerudgift i måneden: 991

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: ESTATE BOLIGMÆGLEREN TÅRS