PostNord åbner posthus i Tårs

Profilbillede

Fra 4. januar kan borgerne i Tårs og omegn fremover hente deres pakker hos Tårs  Døgnbutik. Samtidig lukker udleveringsstedet hos HT Superland. 

"Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker, når og hvor det passer dem bedst,  og derfor er jeg glad for, at det er lykkes at få en aftale med Tårs Døgnbutik om at være posthus for PostNord. Det betyder, at borgerne i Tårs nu også får mulighed for  at købe frimærker til ind- og udland i Tårs", siger Gordon Dalsgaard, der er distriktschef i PostNord.

I det nye posthus hos Tårs Døgnbutik kan kunderne hente og sende breve og pakker  samt købe frimærker og pakkeporto til Danmark. Desuden kan man købe pakkeporto i PostNords app eller på PostNords hjemmeside og herefter få printet pakkelabelen  nemt og hurtigt på posthuset blot ved at fremvise den QR-kode, man modtager ved købet.  Alle posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid, som er mandag – lørdag kl. 9.00 – 20.00 og søndag kl. 9.00 – 18.00. 

"Jeg er rigtig glad for nu også at kunne tilbyde vores kunder posthus. Det er god  service for vores kunder, at de fremover vil kunne hente og sende deres PostNordpakker hos os, og det vil øge kundetilstrømningen til butikken", siger indehaver  Carsten Andreasen. 

I alt har PostNord omkring 1.600 pakkeudleveringssteder og 1.600 pakkebokse og nærbokse over hele landet.

Kilde: PostNord