Pia har overtaget tøjlerne i lokal ejendomsmæglerbutik: "Vi gør vores bedste for at give alle en tryg bolighandel"

Personalet ved Boligmægleren Tårs fra venstre: Rikke Soelberg Pedersen, Bolette Voss Bengtsen, Pia Thestrup og Vivian Langbak (Foto: Estate Boligmægleren Tårs)
Profilbillede
dato

15. august 2023 markerede ikke kun dagen for et ejerskifte, men også begyndelsen på en ny hverdag hos Estate Boligmægleren Tårs. Efter 19 års tro tjeneste trådte Pia Thestrup i karakter som den stolte ejer og leder af det lokale ejendomsmæglerfirma.

Med næsten to årtiers arbejde ved Estate i Tårs har Pia været en central figur i butikkens udvikling. Hendes dedikation og kendskab til både virksomheden og lokalsamfundet er uvurderlig.

"Jeg overtog fra den tidligere ejer den 15. august 2023 efter 19 års ansættelse, så jeg kender butikken og området rigtig godt," siger Pia med en glød i stemmen, der afspejler hendes stolthed og engagement i det, hun gør.

Pia deler sin vision for Estate Boligmægleren Tårs og betoner vigtigheden af at give kunderne en tryg bolighandel:

"Vi gør vores bedste for at give alle en tryg bolighandel, hvor kunderne bliver hjulpet gennem hele forløbet af vores team," forsikrer Pia.

Fra den første kontakt til salgsfasen og tinglysning af skøde, er alt håndteret internt af et team, der er fortrolig med hver eneste sag.

Alt under ét tag
En særlig styrke ved Estate Boligmægleren Tårs er, at alt arbejde udføres internt, påpeger Pia:

"Alt laves her i huset, hvor vi alle kender vores salgssager. Vi er også uddannet købermæglere og kan derfor bistå dig i en handel, hvor du køber et hus hos en anden mægler og gerne vil have rådgivning i forbindelse med dit køb."

Med tre fuldtidsansatte og en deltidsmedarbejder stræber Estate Boligmægleren Tårs efter at levere førsteklasses service. 

"Vi laver en handel fra A til Å. Vi sender ikke opgaver ud af huset, alt laves her, så du trygt kan ringe til os og få et svar uden at blive stillet videre til servicecentre og eksterne sagsbehandlere," forsikrer Pia.

Pia og resten af teamet lægger vægt på deres erfaring med handel og service og bestræber sig på at give alle den bedste oplevelse i en bolighandel. 

"Vi har alle stor erfaring med handel og service og bestræber os på at give alle den bedste oplevelse i en bolighandel."

"Vi står for stort lokal kendskab, og vores mål er, at alle skal have en fair og kompetent behandling."

Du finder meget mere om Estate Boligmægleren Tårs på deres Facebookside og hjemmeside, eller ved at besøge butikken på adressen Bredgade 113.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: ESTATE BOLIGMÆGLEREN TÅRS