Nyt fra Tårs i politiets døgnrapport

Profilbillede

Tårs er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Frakendt førerret og narkokørsel

På trods af, at en mand var frakendt sin førerret, valgte han at sætte sig foran rattet natten til lørdag. Foran en natklub i Fjerritslev blev han stoppet, og af betjentene blev han her skønnet påvirket af spiritus og narkotika. 

Han nægtede dog at medvirke i en udåndingstest. Han blev derfor anholdt og medbragt til politistationen. Her viste det sig, at han var svært påvirket af narkotika. 

 

 

Renovering afbrud af indbrud

I en villa under renovering på Holger Drachmanns Vej i Aalborg var indbrudstyve på stil natten til fredag. 
Indbrudstyvene kom ind ved at afmontere en krydsfinerplade, der var sat op foran et vindue. Ved at skrue den ud var der fri adgang til huset. 

Tyvene bevægede sig rundt i huset, og fra hvert rum tog de forskelligt værktøj. Heriblandt var en stiksav, fein cutter, en bajonetsav, en dyksav, en vinkelsliber, en slagboremaskine, slagskruemaskine, en fugepistol og en radio. 

Har du set noget i området på tidspunktet? Kontakt politiet på 114. 

 

 

Tyves hyggestund i spillehal

Indbrudstyve havde efterladt sig en del genstande efter et indbrud i en spillehal på Sct Olai Plads i Hjørring. Det var tydeligt at se, at tyvene havde taget ophold i spillehallen, og at de havde haft sig en hyggelig stund på stedet.

 

De havde blandt andet efterladt tomme øl- og sodavandsdåser samt cigaretskodder. Genstandene blev sikret som spor.

Da tyvene forlod stedet igen, stjal de en kasse chips, sodavand og slikstænger. De kom ind via en aflåst bagdør. 

Episoden fandt sted natten til fredag.

 

Spirituskørsel

Fredag eftermiddag kom en bilist kørende ad Skolegade i Sæby. Bilisten foretog et venstresving ind på en p-plads foran en forretning, og i den forbindelse ramte bilisten en anden bil, der var parkeret. 

 

Efterfølgende var det klart for vidner, at bilisten var påvirket af alkohol. Politiet blev derfor tilkaldt. Ved politiets ankomst blev han anholdt, og han fik taget en blodprøve; den bekræftede alkoholpåvirkningen. 

 

Bilistens bilnøgle blev taget med til politistationen i Aalborg, hvor den senere kunne udleveres. 

 

 

Taget på fersk gerning

Kort efter midnat lørdag henvendte betjente sig til chaufføren og passagerne i en sort parkeret bil. Personerne blev taget på fersk gerning i at sniffe et stof. Resterne af stoffet blev sikret, og det viste sig, at stoffet var ketamin. 

Personerne blev desuden visiteret, og bilen blev ransaget. I bilen fandt betjentene en pose med hvidt stof; 5,84 gram ketamin. Da ingen ville tage ansvar for stoffet, blev ejeren af bilen sigtet for besiddelse.

 

Efterfest til ulempe

Kl. 0419 natten til lørdag modtog vagtcentralen en anmeldelse fra en borger. Anmelderens nabo holdt nemlig fest og spillede høj musik, selvom klokken var mange. 

Anmelderen havde desuden selv forsøgt at tage kontakt for at få festens deltagere til at skrue ned – dog uden held. 

En hundepatrulje blev sendt ud til festen, som blev afholdt på Signalvej i Aalborg. Her traf betjentene beboeren, som forklarede, at hun holdt efterfest. Efter aftale med politiet, skruede hun ned.

 

Postkasse sprunget i luften

En kvinde lå og sov i sit hjem på Korsvej i Tårs, da der pludselig lød et kæmpe brag. Umiddelbart kunne hun ikke se noget ud ad sit vindue, og derfor gik hun tilbage i seng. 

Næste morgen kunne hun se, at det var hendes postkasse, der var blevet sprunget i stykker – formegentligt med et kanonslag. 

Det var ikke første gang, at der var begået hærværk mod hendes hjem.

 

 

Bål og brand

Tre drenge tilbragte deres lørdag aften i en træhytte på Nolsvej i Saltum. De satte her ild til noget papir inde i træhytten, og de kunne ikke nå at slukke det igen før, at det havde spredt sig til selve hytten. Efterfølgende fortsatte de på en multibane, hvor de lavede endnu et bål. Denne gang af valgplakater, affald og benzin.

Ved patruljens ankomst til Saltum var drengene ikke på stedet længere. Med hjælp fra vidner og overvågning var det dog muligt at finde frem til dem. 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi