Nyt fra Tårs i politiets døgnrapport

Profilbillede

Tårs er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Aalborg – rat stjålet fra personbil

På Morbærhaven i Aalborg blev der, natten mellem søndag og mandag, stjålet et rat fra en personbil, mens den holdt parkeret i indkørslen. En ukendt gerningsperson havde fået adgang via bagagerummet og stjålet både rat, skærm og anlæg.

Nørresundby – indbrud fra oven

I Nørresundby ankom tre maskerede og mørkklædte gerningsmænd til en virksomhed på Lufthavnsvej mellem kl. 01:49 og 02:40 natten til mandag. Her kravlede de, via en træbænk, op på taget. Her brugte de ukendt værktøj til at skære sig ned gennem både tagpap og underliggende konstruktion for at skaffe sig adgang til stedets lagerhal. Gerningsmændene forlod stedet via taget igen og herfra til fods mod nord. Der er blevet sikret beviser fra stedet samt videoovervågning. 
Tip politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen. 

Lindholm Å – motor stjålet fra båd

På et tidspunkt mellem søndag aften og mandag middag er en motor blevet stjålet fra en båd ved Lindholm Å Bådelaug. Der er tale om en Honda 15 HK, 4 takters motor, uden stelnummer, som var låst med kæde og wire. Motoren blev stjålet fra jolle på plads 31. 
Har du oplysninger i sagen, hører Nordjyllands Politi gerne fra dig på telefon 114

Brønderslev – narkopåvirket bilist

Kort efter midnat natten til tirsdag stoppede en patrulje en 33-årig på Ålborgvej i Brønderslev. Manden blev narkometertestet positiv for cannabis. Det udløste straks en anholdelse, og der blev udtaget en blodprøve som bevis i sagen.

Sæby – tyveri fra landbrugsmaskiner

På Ørtoftvej ved Sæby har ukendte gerningspersoner på et tidspunkt mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen stjålet en GPS og to skærme fra to John Deere traktorer, der stod i en ulåst lade. Der er sikret spor fra gerningsstedet. 

 

Tårs – tre gerningsmænd taget på fersk gerning

På en landejendom i Tårs havde tre gerningsmænd forvildet sig ind i et stuehus samt en tilhørende lade. Her havde de samlet en del effekter, herunder en radio, legetøj, to knive, en Yamaha mini-crosser og en mini-kompressor. Alle tingene blev dog genudleveret ved politiets ankomst til stedet. De tre erkendte med det samme forholdet og er nu sigtede i sagen. 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Sofie Sandager ss@heymate.dk