Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Tårs - tirsdag den 8. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Tårs er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ny mistænkt til grov vold identificeret: Politiet leder intenst


Fredag d. 21. maj 2021 fandt en alvorlig voldsepisode sted på Årestrupsvej i Aalborg, hvor en 19-årig mand blev overfaldet af tre gerningspersoner på åben gade med flere slag af baseballbat, knytnæveslag og af spark. Lige siden har Nordjyllands Politi efterforsket på fuld tryk i sagen, og i fredags, d. 4. juni 2021, blev en 22-årig fremstillet og derpå varetægtsfængslet i et grundlovsforhør. Flere anholdelser er på vej.
Læs mere på politi.dk

 

Færdselskontrol: Fokus på fart


Den operative færdselsafdeling ved Nordjyllands Politi holdt i denne weekend, d. 4. – 6. juni 2021, et ekstra vågent øje med de nordjyske trafikanter – der var nemlig særlig fokus på hastighed på flere udvalgte vejstrækninger. Det blev også til en færdselskontrol på stranden om lørdagen.
Læs mere på politi.dk

 

Ulsted – formodet påvirket knallertfører i færdselsuheld


Et færdselsuheld fandt sted på Rørholtvej i nærheden af Ulsted mandag den 7. juni om eftermiddagen. En 56-årig knallertfører kom her kørende, da vedkommende mistede kontrollen over sit køretøj, kørte af vejen og endte ud i marken, hvor knallerten væltede rundt.

En ambulance og en hundepatrulje rykkede ud til stedet, hvor man heldigvis kunne konstatere, at knallertføreren kun havde mindre skræmmer. Knallerten modtog dog materielle skader i forbindelse med uheldet. 

Hundepatruljen fandt desuden ca. 20 gram hash i knallertførerens besiddelse, hvorfor vedkommende blev sigtet for besiddelse af ulovlig narkotika samt kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. En blodprøve blev senere udtaget på skadestuen som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Tårs – indbrud i bolig


Mandag den 7. juni kl. 04:00-19:45 fandt et indbrud sted på Boller Møllevej i Tårs. En ukendt gerningsmand aflistede her vinduet til en terrassedør, hvorigennem tyven skaffede sig adgang til huset. Blandt de stjålne genstande var en PlayStation 4 og et Festina ur.

 

Har du set mistænkelig færden på Boller Møllevej i Tårs? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Tårs – indbrud i lejlighed


Mellem lørdag den 5. juni kl. 19:00 og mandag den 7. juni kl. 08:00 fandt et indbrud sted på Søholmvej i Tårs. Gerningsmanden skaffede sig adgang til lejligheden, hvorefter man stjal 3 jakker. Indbrudstyven forlod derefter gerningsstedet på ukendt vis.

 

Har du set mistænkelig færden på Søholmvej i Tårs? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler