Nordjyllands Politi: Nyt fra Tårs - mandag den 18. maj


Tårs er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tårs er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Klik her for at læse mere på coronasmitte.dk

 

Nordjyllands Politi – To anholdt efter ransagning


Efter politiets ransagning den 14. maj 2020 af en adresse nordvest for Frederikshavn blev to personer i går anholdt. Ransagningen og anholdelserne er sket i forbindelse med politiets eftersøgning af en forsvundet 39-årig mand.
Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politi nyhedsopslag fra den 15. maj

 

Hals, Aalborg & Aalborg Sv – spiritusbilister anholdt


Nordjyllands Politi anholdt en række spiritusbilister henover weekenden.

Fredag den 15. maj kl. 21:00 blev en personbil standset til et rutinetjek på Koralvej i Hals. Grundet mistanke til påvirket kørsel henvendte politiet sig til føreren af bilen, en 18-årig mand. En alkometertest viste, at den 18-årige var påvirket af spiritus i sådan en grad, at hans promille var over den tilladte grænse på 0,5. Derfor blev han sigtet og anholdt for spirituskørsel.

Lørdag den 16. maj kl. 03:15 blev en 24-årig mand sigtet og anholdt for spirituskørsel og kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Manden førte personbil ad Hadsundvej i Aalborg, da han blev standset til et rutinetjek. Her viste en alkometertest, at manden var påvirket af spiritus. En narkometertest viste derudover, at manden var påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev kørt til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve.

 

Lørdag den 16. maj om aftenen blev en 62-årig kvinde sigtet og anholdt for spirituskørsel samt brud på færdselsloven i Aalborg Sv. Ifølge flere anmeldere af samme hændelse kørte kvindenmeget usikkert. Hun kørte desuden frem for ubetinget vigepligt uden af nedsætte hastigheden af sin personbil. Ved ankomst til sin bopæl faldt sigtede i søvn hen over forsæderne i sin bil, hvorefter en patrulje ankom for at henvende sig til kvinden. En alkometertest viste, at kvindens promille var klart over de tilladte 0,5.

 

Hjælp os med at stoppe spritkørsel

Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.
Læs mere på: sikkertrafik.dk/.../stop-spritkørsel

 

Tårs – indbrud i kælder


En batteriboremaskine samt en dobbeltlader blev stjålet ved indbrud i en kælder i Tårs. Indbrudstyven fik adgang til kælderen på ukendt vis. Der var tydelige spor af færden i kælderen, hvorfra batteriboremaskinen og laderen blev stjålet. Indbruddet fandt sted mellem fredag den 15. maj kl. 01:30 og lørdag den 16. maj kl. 07:45.

Har du set mistænkelig færden i Tårs? Kontakt politiet på 114.

 

Hent Nabohjælps app og vær med til at forebygge hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

Biersted – diverse smykker stjålet ved indbrud


I Biersted blev en privat bolig udsat for indbrud. Indbrudstyven stjal diverse smykker. For at få adgang til boligen brød tyven køkkenvinduet op med en ukendt genstand, formodentlig et koben eller en skruetrækker. Tyven forlod formentlig gerningsstedet ad et stuevindue. Indbruddet fandt sted mellem fredag den 15. maj kl. 13:00 og lørdag den 16. maj kl. 15:10.

Har du set mistænkelig færden i Biersted? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Kilde: Nordjyllands Politi