Nordjyllands Politi: Nyt fra Tårs - fredag den 15. maj

Kilde: Nordjyllands Politi

Tårs er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tårs er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Coronasmitte.dk – Coronavirus/covid-19 i Danmark


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/COVID-19 på coronasmitte.dk. Hvis du ikke finder svar på siden, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på: 7020 0233.
Klik her for at læse mere på coronasmitte.dk

 

Nordjyllands Politi – To anholdt efter ransagning


Efter politiets ransagning i går, 14. maj 2020, af en adresse nordvest for Frederikshavn blev to personer i går anholdt. Ransagningen og anholdelserne er sket i forbindelse med politiets eftersøgning af en forsvundet 39-årig mand.
Klik her for at læse mere i Nordjyllands Politi nyhedsopslag fra den 15. maj

Rigspolitiet – Politiet satte fokus på uopmærksomhed i trafikken


I uge 19 i perioden mandag d. 4. maj til og med søndag d. 10. maj gennemførte politiet en landsdækkende målrettet indsats mod uopmærksomhed i trafikken.
Klik her for at læse mere i Rigspolitiets nyhedsopslag fra den 15. maj

Farsø – spiritusbilist overholdt ikke vigepligt og kørte ud foran patruljevogn


En personbil i Farsø overholdt ikke ubetinget vigepligt i krydset ved Illerisørevej og Tingvej, hvorved personbilen kørte ud foran en patruljevogn, som kørte ad Tingvej mod vest. Patruljevognen måtte foretage en kraftig bremsning for ikke at kollidere med personbilen. Patruljen kørte ind til siden for at tage kontakt til føreren af personbilen, men i stedet for at holde ind til siden kørte personbilen videre ad Hesselvej.

 

Patruljen bragte derfor personbilen til standsning, hvor de traf føreren af bilen, en 51-årig mand. Manden blev alkometertest til over det tilladte, hvorfor han blev sigtet og anholdt for mangel på at overholde ubetinget vigepligt og spirituskørsel. Anholdelsen fandt sted torsdag den 14. maj kl. 23:32.

Frederikshavn – 33-årig mand sigtet for narkokørsel 


Kørsel under påvirkning af stoffer – dét blev en 33-årig mand sigtet og anholdt for i Frederikshavn torsdag den 14. maj om aftenen. Manden førte personbil, da han blev standset af politiet til et rutinetjek. Grundet mistanke til påvirket kørsel blev manden instrueret i at deltage i en narkometertest, der gav positivt udslag for, at manden var påvirket af narko. Efter anholdelsen blev manden kørt til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve.

Bindslev – 70 flasker vin og et vinkøleskab stjålet ved indbrud


70 stk. flasker vin, et vinkøleskab og en bordlampe med grønt glas og bronzefarvet stel – dét var blandt de stjålne genstande i et fritidshus i Bindslev. Indbrudstyven fik adgang til huset ved at bryde en terrassedør op med et koben, hvorefter alle rum i huset blev gennemrodet for værdier. Tyven forlod gerningsstedet ad terrassedøren. Indbruddet fandt sted mellem tirsdag den 12. maj kl. 07:00 og torsdag den 14. maj kl. 14:50.

Har du set mistænkelig færden i Bindslev? Kontakt politiet på 114.

 

Hent Nabohjælps app og vær med til at forebygge hvert 4. indbrud

Nabohjælp er en af de mest effektive metoder til at undgå indbrud. Faktisk så effektiv, at det forebygger op mod hvert 4. indbrud. Med Nabohjælps nye, gratis app er det blevet endnu nemmere at være nabohjælper.

Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Bindslev – terrassedør brudt op ved indbrud i fritidshus


En terrassedør blev brudt op med et koben kl. 18:10 torsdag den 14. maj ved indbrud i et fritidshus i Bindslev. Tyven gennemrodede derefter adressen for værdier. Blandt de stjålne genstande var 6 stk. brune spisebordsstole med armlæn. Tyven forlod gerningsstedet ad terrassedøren.

Har du set mistænkelig færden i Bindslev? Kontakt politiet på 114.

 

Tårs – rundsav stjålet fra lejligheds kælder


En lejlighed i Tårs fik besøg af indbrudstyven torsdag den 14. maj kl. 22:30. Tyven fik adgang til lejligheden ved at bryde en kælderdør op med en ukendt genstand. Blandt de stjålne genstande var en rundsav. Tyven forlod gerningsstedet ad kælderdøren.

Har du set mistænkelig færden i Tårs? Kontakt politiet på 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler