Flot moderniseret ejendom med dejlig have er til salg

Svenstrupvej 180, 9760 Vrå
dato

Adresse: Svenstrupvej 180 9760 Vrå
Pris: 1.825.000

Se boligen her

Her får du en dejlig, rummelig ejendom, som gennem de sidste år er blevet renoveret.

Boligen består af et dejligt stort bryggers med skabsvæg og god bordplads til vasketøj mv. Fra bryggers er der direkte adgang til udhusdelen, som rummer et stort grovkøkken med gulvvarme og adgang til depotrum samt til værksted/staldrum, hvor man fint kan indrette plads til et par ponyer.

Tilbage i boligen kommer du fra bryggers til entreen, hvorfra der er adgang til en stor, lys havestue/udestue med skøn udsigt over området. Der er ligeledes adgang til husets badeværelse med både badekar og muret bruseniche samt hvidt skabsarrangement.


I entreen 'er der også opgang til 1-sal som rummer tre gode børneværelser og soveværelse med kvist og skøn udsigt over engen, på 1-sal er der også blevet plads til toilet med håndvask. På 1-sal er der synlige hanebånd og på repos og i soveværelse er loftet til kip.

Sidst men ikke mindst, så finder vi husets hjerte - køkken - allrum - stue - kontor - alt i samme rum og dog adskilt, så der er mulighed for at lave lektier samtidig med at der laves mad og en der ser tv, en super fin opdeling af rummet giver masser af muligheder og troldtekt loftet giver en god akustik i rummet.

Fra køkken er der direkte udgang til terrassen og let adgang til den store dobbelte carport med redskabs / cykel rum.Ejendommen forsynes med vand fra Poulstrup vandværk og der er godkendt nedsivningsanlæg. Boligen opvarmes med luft til vand varmepumpe og der er et meget lavt el forbrug.

Med til ejendommen hører ca. 3 Ha. jord der er udlagt til græs, så der er rig mulighed for at have mindre dyrehold.

En ejendom der helt klart er et besøg værd.

Boligens areal: 162 m2
Værelser: 4
Grundareal: 30008 m2
Ejerudgift i måneden: 2.260

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: ESTATE BOLIGMÆGLEREN TÅRS