Etplans-villa på 100 m² i eftertragtet villa kvarter

Nygade 8, 9830 Tårs
dato

Adresse: Nygade 8, 9830 Tårs
Pris: 725.000

Se boligen her

Ønsker du at bo tæt på skole, hal og andre fritidsaktiviteter, så har du muligheden her. En dejlig villa i ét plan i et skønt kvarter i Tårs og tæt på indkøbsmuligheder.

I boligen finder du et bryggers med plads til vaskemaskine samt tørretumbler, og herfra er der indgang til køkken-alrummet med god skabsplads samt spiseplads. Skabselementerne har glatte bøgetræslåger, og gulvet er belagt med vinyl.


Fra køkkenet er der udgang til en fordelingsgang/entré med lyst tæppe, som går igen i værelserne samt i stuen. Fra fordelingsgangen finder du indgangen til badeværelset med gulvvarme under de lyse klinker, skabsarrangement med kirsebærtræslåger, glasbrusedøre samt en håndklædetørrer.

Overfor badeværelset finder du et dejligt stort værelse (tidligere delt i to), samt adgang til stuen. Fra stuen er der en dør til soveværelset med faste skabe.

Stuen har store vinduer mod syd, som lader sollyset strømme ind. Fra stuen er der udgang til den store udestue med trægulv og Thermo-tag samt udgang til terrassen med markise, hvor man kan sidde og nyde sin kaffe med udsigt til frugttræer samt drivhuset i haven.


Indkørslen er flisebelagt, og der er mulighed for parkering foran garagen. Garagen har en el-port med ledhejsport, og herfra har du også adgang til det isolerede depotrum, der ligger bagved.

I haven er der yderligere et par småhuse, hvor ejeren har haft redskaber, høns, kaniner mv. Disse småhuse er ikke medtaget i BBR-oplysningerne.

Boligens areal: 100 m2
Værelser: 2
Grundareal: 741 m2
Ejerudgift i måneden: 1.197

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: ESTATE BOLIGMÆGLEREN TÅRS