Dejligt og idyllisk landsted til salg

Trangetvej 324, 9830 Tårs
dato

Adresse: Trangetvej 324, 9830 Tårs
Pris: 1.125.000

Se boligen her

Går I og leder efter et dejligt, idyllisk og indflytningsklart landsted omringet af smuk natur, så kom med indenfor på Trangetvej 324.

Den 155 m2 store villa ligger tilbagetrukket fra vejen, så her finder I ro og landlig idyl, men samtidig er der kun få km. til byskiltet i Tårs, hvor der er et godt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder, fine pasningsordninger samt skole.

Adgangen til boligen fås via en entré, hvor der er god garderobeplads. Entreen giver adgang til boligens køkken/alrum. Her er køkkenet hvidt grebsfrit med en god supplerende grå bordplade. Der er endvidere induktionskogeplade og indbygget ovn.


I den ene ende af køkkenet er der terrassedør ud til en dejlig stor østvendt terrasse. Terrassedøren er medvirkende til at rummet fremstår lyst og indbydende.

Fra køkken er der adgang til et dejligt vaskerum med hævet plads til vaskemaskine og tørretumbler, her er ligeledes god opbevarings plads og afsætnings muligheder.

Fra vaskerum er der afgang til et fint badeværelse med afskærmet brusehjørne, sort skabsmiljø med hvid porcelæn vask. På gulvet er der lyse klinker og gulvvarme på el.

Via fransk dør fra køkkenet kommer I til husets spisestue som er i direkte forbindelse med opholds stuen. Der er synlige hvide bjælker, og rummet fremstår lyst og indbydende med god plads til spisebord og sofaarrangement. I studen finder I endvidere en nyere brændeovn og luft til luft varmepumpe.


Gennem en dobbelt terrassedør i stuen kan i slå dørene op til en flot ny sydvendt træterrasse, hvor der er et godt view ud over den parklignede have.

En god trappe fra køkkenet fører op til boligens 1. sal. Her kommer I først til en stor repos, hvor der er god mulighed for at lave en lille kontorplads. Fra den ene ende af reposen kommer I til et stort lyst soveværelse, der vender ud mod en østvendt svalegang, hvor der er direkte adgang via terrassedør.

Soveværelset er inddelt, således i først kommer igennem walk- in skab, der ligger afskærmet, men i åben forbindelse med soveværelset. I reposens anden ende finder I to gode børneværelser.

Til ejendommen hører der godt udhus indrettet med værksted og depotrum og der er fritliggende bygning med plads til redskaber / brænde / cykler mv. en rigtig fin ejendom i skøn natur, der bestemt er et besøg værd.

Boligens areal: 155 m2
Værelser: 3
Grundareal: 17837 m2
Ejerudgift i måneden: 1.478


Kilde: ESTATE BOLIGMÆGLEREN TÅRS