Dejlig og idyllisk landsted i smuk natur

Tryvej 81 9750 Østervrå
dato

Adresse: Tryvej 81 9750 Østervrå
Pris: 2.395.000

Se boligen her

Her er lige landstedet for dem der ønsker sig omgivet af frit albuerum og med skøn og smuk natur lige udenfor døren og hvor du på under en halv time kan være i Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev og Sæby.

Den 175 m2 store rødstens villa ligger tilbagetrukket fra vejen - dejlig stor gårdsplads - carport til 2 biler og anvendeligt rum med isoleret og støbt gulv.

Adgangen til boligen fås enten via entreen eller via baggangen, som går direkte ind i dejlig lyst Svane køkkenet med fyldninger samt massiv egetræsbordplade med 80 cm. induktions kogeplade endvidere integreret opvaskemaskine samt indbygningsovn, derudover er der i køkkenet akustik loft samt el gulvvarme.


Fra køkkenet er der adgang til en lille fordelings gang som fører til spisestuen og stuen med det flotte håndlavede elmetræs skibsgulv samt dejligt lysindfald gennem bla. den dobbelt terrasse dør mod den sydvendt have, her kan I slå dørene op til træ terrassen med udsigt til havens mange nicher - her er der bålplads, frugthave, drivhus, højbede og mange flotte bede.

Fra spisestuen er der adgang til et værelse også her med skibsgulv og adgang til et mindre værelse/kontor.

fordelingsgangen kommer man til et af husets badeværelser her med muret brusevæg i hvide klinker og skabs arrangement med sorte jalousi låger og med med træbordplade og hvid porcelænsvask, endvidere er der håndklædetørrer og el gulvvarme.


Fordelingsgangen fører også ud til entré med el gulvvarme og opgang til første sal. På 1-sal finder du en dejlig opholdsstue med kvist samt synlige bjælker og der er på 1-sal trægulve i alle værelserne. Fra stuen er der i den vestlige ende adgang til stort lyst soveværelse med "walk in", her finder du også husets andet badeværelse med svejset vinyl både på gulv og i bruseren.

I den østlige ende findes 2 gode børneværelser med flot udsigt både ud af velux vinduet samt gavlvinduet.

I kælderen findes der vaskerum og 2 gode disponible rum, så der er god plads til opbevaring og ting der skal opbevares frostfrit. I kælderen finder du også oliefyret som kan tage over hvis man ikke har mulighed for at bruge brændefyret og der er endvidere el vandvarmer, så der er mulighed for helt at slukke begge fyr og stadig have varmt vand.

I den gamle staldbygning er der lavet plads til værksted med hvælvinger samt støbt / trægulv - det er også i denne længe man finder fyrrummet med Orlan brændefyr. I den gamle lade med træ konstruktion er opmagasinerings mulighederne mange og på taget er der 6 KW solcelleanlæg.


Andre fordele ved boligen:
- Nye træ/alu vinduer i hele boligen
- Gode muligheder for jagt
- Gode regulære udhuse
- Kort afstand til Sæby, Hjørring mv.

Grunden er et kapitel for sig - kuperet med søer, eng, agerjord og arealer tilplantet med grantræer - en ejendom der virkelig skal ses og opleves.

Boligens areal: 175 m2
Værelser: 5
Grundareal: 53.000 m2
Ejerudgift i måneden: 1.883

Bestil en gratis salgsvurdering

Kilde: ESTATE BOLIGMÆGLEREN TÅRS