Ældrecenter Bålhøjcenteret søger social- og sundhedsassistent til dagvagt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af Ældrecenter Bålhøjcenteret, en velrenommeret og tilegnet institution inden for ældreomsorg? Vi søger en dygtig og engageret social- og sundhedsassistent til at bidrage til vores team. Stillingen er med fast weekendvagt i lige uger og på 37 timer, men vi er fleksible, hvis der ønskes et andet timeantal. 

Hos Ældrecenter Bålhøj vil du blive en del af vores dedikerede team af medarbejdere, der brænder for at yde den bedst mulige pleje og omsorg for vores ældre borgere. Som social- og sundhedsassistent vil du have en afgørende rolle i at sikre, at vores beboere får den nødvendige hjælp og støtte til at opretholde deres livskvalitet og trivsel. Dine primære ansvarsområder vil omfatte pleje og omsorg for vores beboere, herunder personlig hygiejne, medicinadministration, ernæring og aktiviteter.

Om os
Ældrecenter Bålhøj er centralt beliggende i Tårs, med 40 beboere fordelt på 5 afdelinger, hvoraf ét er et skærmet afsnit.
Det er et sted med nogle skønne beboere, engageret personale og en leder, der støtter op om det hele.
 
Beboerne på Bålhøj har en aktiv hverdag, hvor der er både individuelle og fælles aktiviteter. Ambitionen i hverdagen er at understøtte meningsfyldte aktiviteter, med afsæt i den enkeltes tidligere livshistorie. Med respekt for selvbestemmelse og medinddragelse.

Ældrecenter Bålhøj er dedikeret til at skabe en arbejdsplads, hvor du som social- og sundhedsassistent kan trives og udvikle dig. Vi har fokus på at give vores medarbejdere den bedst mulige start, og derfor tilbyder vi en god on-boarding proces, hvor du vil blive tilknyttet en erfaren mentor. Din mentor vil være der for at støtte og guide dig i dine første måneder hos os, så du kan føle dig tryg og godt rustet til at håndtere de udfordringer, der kan opstå. Hos Ældrecenter Bålhøj vil du opleve en hverdag fyldt med variation og uforudsigelighed.

Om dig
Det er vigtigt, at du som social- og sundhedsassistent hos Ældrecenter Bålhøj, er dedikeret til at yde omsorg og støtte til vores ældre beboere. Vi søger en kandidat, der har en faglig baggrund inden for social- og sundhedsområdet samt erfaring med pleje og omsorg af ældre mennesker. Du skal være empatisk, tålmodig og have gode kommunikationsevner for at kunne skabe trygge og tillidsfulde relationer med vores beboere.


Praktiske oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du er interesseret i at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rikke Bang-Andersen på tlf.: 72 33 52 51/20 58 43 66

Ansøgningsfrist den 14. januar 2024

Hjørring Kommune har røgfri arbejdstid
Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden - hverken inde eller ude.


Send ansøgning online
Du sender din ansøgning, CV og relevante bilag via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen ved at trykke på knappen "Send ansøgning".

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hjørring Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hjørring Kommune, Tykskovvej 4, 9830 Tårs

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5952204

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet